ΒΙΑΣΜΟΣ

Ο εξανθρωπισμένος βιασμός υπάρχει μόνο στη διεστραμμένη φαντασία των ανθρώπων.

Η αγελάδα, όπως κάθε θηλυκό θηλαστικό, παράγει γάλα μόνο μετά τη γέννα. Εξαιτίας αυτού, όλες οι αγελάδες στη βιομηχανία γάλακτος, πρέπει να συλλαμβάνουν κάθε χρόνο, με τεχνητή γονιμοποίηση. Αυτό επιτρέπει το μέγιστο έλεγχο, κατά τη διάρκεια “παραγωγής” των απογόνων.

Η τεχνητή γονιμοποίηση, είναι ένα είδος αναπαραγωγής, κατά την οποία αρπάζεται σπέρμα από ταύρο και εισάγεται στα θηλυκά γεννητικά όργανα. Η τεχνητή γονιμοποίηση περιλαμβάνει μια σειρά από βίαιες πρακτικές για τις θηλυκές και τις αρσενικές αγελάδες, των οποίων το σπέρμα είχε αρπαχτεί βίαια.

Η Γονιμοποίηση πραγματοποιείται μέσω μιας συσκευής βιασμού. Μια ειδική συσκευή περιορισμού, μια μεταλλική κατασκευή, προσαρμοσμένη στο σώμα του ζώου, η οποία περικλείεται με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε η αγελάδα να μην μπορεί να κουνηθεί, όσο θα γονιμοποιείται τεχνητά. Σε άλλες περιπτώσεις, μεταλλικές ράβδοι πιέζουν το κεφάλι του ζώου, όσο το σπέρμα του αρσενικού, εισάγεται βίαια μέσα στη θηλυκή αγελάδα. Όπως και να το δει κανείς, είναι μια βίαιη και εξαναγκαστική πρακτική.

Μετά από εννέα μήνες εγκυμοσύνης, το μοσχαράκι αρπάζεται αμέσως από την μητέρα του, μόλις μετά τη γέννησή του. Τα αρσενικά μοσχαράκια θα χρησιμοποιηθούν από τη βιομηχανία κρέατος, ενώ τα θηλυκά από τη βιομηχανία γάλακτος.
“Ο βιασμός είναι μια μορφή σεξουαλικής επίθεσης, που συχνά περιλαμβάνει συνουσία και άλλους τύπους σεξουαλικών διεισδύσεων, ενάντια σε ένα άτομο, χωρίς τη συγκατάθεσή του”.

Όπως γίνεται πάντα, ο νόμος προστατεύει μόνο τους ανθρώπους.

Σταματήστε το σπισισισμό!

Vegan Art: Nir Vana