Η ΚΑΛΗ ΣΦΑΓΗ

Βλέπω πολλούς ανθρώπους στεναχωρημένους και ενοχλημένους, οι οποίοι θέλουν αλλαγές, αλλά δυστυχώς είναι ελάχιστοι αυτοί που πραγματικά επιθυμούν να αλλάξουν. Στα καλύτερα σφαγεία, με τις καλύτερες μεθόδους, η δουλειά τους είναι να ΣΦΑΖΟΥΝ!

Δεν υπάρχει “καλή” σφαγή, είναι κάτι εντελώς αντιφατικό, σαν να λέμε ότι υπάρχει “καλός” βιασμός ή “καλός” φόνος κτλ – είναι τελείως ανόητο. Αν δεν δέχεσαι να σκοτώσουν σε ένα “καλό” σφαγείο έναν άνθρωπο ή ένα ζώο που εσύ αγαπάς και νοιάζεσαι, γιατί είναι σωστό τότε να δολοφονούνται τα ζώα που τρως ?

Επειδή δεν τα έχουμε δει, δεν τα γνωρίζουμε, δεν ξέρουμε τις προσωπικότητες και τις συνήθειές τους, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σαν ξεχωριστές προσωπικότητες.

Είναι 2015, έχουμε ξοδέψει πάνω από 40 χρόνια σε διατροφικές έρευνες-οι οποίες αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος ο οποίος να χρειάζεται ζωικά προϊόντα για να παραμείνει ζωντανός και υγιής (όχι ότι δεν ήταν γνωστό εκ των προτέρων εδώ και χιλιάδες χρόνια).

Οπότε, όταν επιλέγουμε να καταναλώσουμε σάρκα ζώων καθώς και ζωικά παράγωγα, επιλέγουμε την γευστική μας απόλαυση, με τίμημα τη ζωή ενός αθώου πλάσματος. Είναι τόσο απλό! Εάν δεν υποστηρίζεις τη βία, εάν δεν υποστηρίζεις την αδικία-τότε πρέπει να σταματήσεις να καταναλώνεις ζώα!

Όλες οι νομοθεσίες, περί ευζωίας, αυτού του κόσμου, δεν θα καταστήσουν ποτέ τη δολοφονία των ζώων, αποδεκτή. Στην πραγματικότητα, οι νομοθεσίες περί ευζωίας, έχουν χρησιμοποιηθεί και είναι μέρος της εκστρατείας μάρκετινγκ από τις βιομηχανίες κρέατος, καθώς είναι γνωστό πλέον, ότι ολοένα και περισσότερος κόσμος αρχίζει να ενοχλείται (και δυστυχώς οργανισμοί όπως η RSPCA, είναι σύμφωνοι με αυτές τις νομοθεσίες και με την γενικότερη στρατηγική του μάρκετινγκ των βιομηχανιών κρέατος).

Το κείμενο είναι του Robert Taylor – Πρώην εργάτη σε σφαγείο και πλέον vegan.