SYMPHONY

Η Symphony είναι 12 χρονών. Για κότα, είναι ήδη αρκετά μεγάλη σε ηλικία και ιδιαίτερα για κότα που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει σε μονάδα παραγωγής αυγών. Από τη στιγμή που διασώθηκε, όταν οι αποθήκες της μονάδας παραγωγής αυγών Buckeye Egg στο κεντρικό Ohio καταστράφηκαν από τους κυκλώνες, το φθινόπωρο του 2000, ζει μια χαρούμενη και ελεύθερη ζωή στο Farm Sanctuary.

Η Symphony είναι μια ήσυχη κοπέλα αν και λίγο ντροπαλή. Αλλά πλέον δεν είναι φοβισμένη. Έχει πλέον βρει την καλύτερή της φίλη, στο πρόσωπο της Amy, μιας κόκκινης κότας, όπου και αυτή βρήκε καινούρια ζωή, έξω από τα δόντια των μονάδων παραγωγής αυγών.

Η Symphony περπατά λίγο αργά τις τελευταίες μέρες. Σαν μια γερασμένη θεία με το μπαστούνι της, χρειάζεται λίγο παραπάνω χρόνο , για να βγει από τη φωλιά της το πρωί. Πηγαίνει προς την αυλή για να βρει την Amy και μετά οι δυο τους ξεκινούν να σκαλίζουν το χώμα, να κάνουν βόλτες ανάμεσα στις βατομουριές και να ξεκουράζονται όπως οι γάτες στο μέσο ενός καλοκαιρινού απογεύματος.

Η ζωή της Symphony πλέον είναι αυτή που της αξίζει. Ελεύθερη, ανάμεσα σε άτομα που την αγαπούν και την φροντίζουν, παρέα με τη φίλη την Amy, στο Farm Sanctuary.