ΖΩΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ

Αγοράζεις ζωικά προϊόντα “ελευθέρας βοσκής” και “εξανθρωπισμένης μεταχείρισης”, επειδή πιστεύεις ότι τα ζώα έχουν δικαίωμα σε μια καλύτερη ζωή και ότι είναι άδικο να βασανίζονται χωρίς σκοπό?

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι οι διαφημίσεις και το μάρκετινγκ της βιομηχανίας εκτροφής ζώων παίζουν ένα τραγικά σαδιστικό και θανατηφόρο παιχνίδι στις πλάτες των ζώων; Προσπαθούν να σε πείσουν πώς να τρως τα ζώα είναι φυσιολογικό και ακόμα χειρότερα πως τα ζώα είναι χαρούμενα με αυτό.

Γνωρίζεις όμως, ότι τα ζώα ελευθέρας βοσκής στις φάρμες με τα υποτιθέμενα υψηλά πρότυπα ευζωίας εξακολουθούν να ευνουχίζονται, να τους καίνε τις ρίζες των κεράτων τους, να τους κόβουν τα ράμφη, να βιάζονται, να τους τρυπούν τα αυτιά και να τους απαγάγουν τα μωρά τους?

Γνωρίζεις όμως, ότι πολλά ζώα που χαρακτηρίζονται ως ελευθέρας βοσκής δεν έχουν αναπνεύσει ποτέ καθαρό αέρα, ούτε έχουν περπατήσει σε κάποιο χωράφι;

Γνωρίζεις όμως, ότι τρώγοντας κρέας και ζωικά παράγωγα καταλύεις το πιο σημαντικό δικαίωμα που έχει ένα ζώο – το δικαίωμα του στη ζωή και την ελευθερία;

Όπως αναφέρει και ο πρώην κτηνοτρόφος και πλέον vegan Howard Lyman:
“Οι εμπειρίες μου, μου έδωσαν να καταλάβω καλύτερα το τι συμβαίνει και το πόσο λάθος είναι να πιστεύουμε ότι υπάρχει πράξη που να ονομάζεται εξανθρωπισμένη σφαγή. Τα ζώα έχουν οικογένειες και συναισθήματα και η πεποίθηση ότι το να τους συμπεριφέρεσαι καλά πριν να τα σκοτώσεις, είναι η απάντηση στο πρόβλημα, είναι εντελώς λάθος. Οι άνθρωποι δεν έχουν καμία ανάγκη για ζωικά προϊόντα.”

Μάθε περισσότερα για το τι ακριβώς σημαίνει “Φάρμα Ελευθέρας Βοσκής” και το παράδοξο που κρύβει ο όρος “ευζωία”.

 

Η φωτογραφία στην κορυφή, είναι από μια βιολογική φάρμα εκτροφής.