ΒΙΑΣΕ ΤΗΝ…

“Βίασέ την μέχρι την τελευταία σταγόνα, όπως μια αγελάδα ή γίνε Vegan!”

Ένα μέσο άνθρωπο τον σοκάρει και τον εξοργίζει η βιαιότητα και η ανηθικότητα του βιασμού μιας γυναίκας, όπως σίγουρα τον σοκάρει και τον εξοργίζει και η παραπάνω φράση! Αλλά δεν τον σοκάρει ο βιασμός μιας αγελάδας! Και όχι μόνο δεν τον σοκάρει ο βιασμός που συμβαίνει κατ εξακολούθηση, αλλά δεν τον θεωρεί καν βιασμό. Όπως δεν θεωρεί και δολοφονία τη σφαγή των μωρών της αγελάδας – των καρπών του βιασμού της.

Ο βιασμός μιας γυναίκας είναι έγκλημα βάση των νόμων μας. Ο βιασμός μιας αγελάδας από την άλλη, είναι μια νομιμοποιημένη διαδικασία που αποφέρει κέρδη στον βιαστή.

Οριοθετούμε λοιπόν την ηθική και τους νόμους μας, βάση του είδους του ζώου και όχι βάση της πράξης! Και μετά αυτοχαρακτηριζόμαστε το μοναδικό είδος με λογική…

Καμία ουσιαστική διαφορά όμως δεν υπάρχει ανάμεσα σε ένα θηλυκό άτομο του ενός είδους και σε ένα θηλυκό άτομο ενός άλλου είδους, οπότε και πράξεις όπως ο βιασμός και η δολοφονία θα έπρεπε και στις δύο περιπτώσεις να αντιμετωπίζονται ως αυτό που πραγματικά είναι – δηλαδή ως έγκλημα.

Αν δεν θες να είσαι εγκληματίας, γίνε Vegan!

Vegan Art: Petkaput