ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ MERCY…

Το όνομά της ήταν Mercy και ότι επιθυμούσε ήταν λίγη ευσπλαχνία!
Βρέθηκε στην άκρη ενός αυτοκινητόδρομου της Manitoba, του Καναδά, το πρωινό της 29ης Μάιου και το μόνο που δεν της έδειξαν ήταν οίκτος.

Η κλήση στον συνεταιρισμό γουρουνιών της Manitoba από έναν συμπονετικό άνθρωπο, αποκάλυψε πως η Mercy είχε πέσει από το φορτηγό που τη μετέφερε στο σφαγείο. Το σώμα της, άλλωστε, μαρτυρούσε την ιστορία όσων είχε περάσει. Από το ρύγχος μέχρι την ουρά της ήταν γεμάτη χτυπήματα, κοψίματα, ουλές και μελανιές.

Παρόλο που υπήρξε δέσμευση από τον συνεταιρισμό γουρουνιών της Manitoba, πως θα δίνονταν στη Mercy “η δυνατότητα να γίνει καλά” και ενώ εξελισσόταν ήδη μια εκστρατεία για συγκέντρωση χρημάτων, ώστε να μεταφερθεί σε κάποιο καταφύγιο, σφάχτηκε άγρια το επόμενο πρωί.

Οι εκτροφείς έβλεπαν τη Mercy μόνο σαν κρέας.

Τα γουρούνια είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα και έξυπνα ζώα, ακριβώς όπως και τα σκυλιά και τα γατιά που έχουμε στα σπίτια μας.

Η Mercy δολοφονήθηκε από εμάς, τους ανθρώπους, και το ταλαιπωρημένο της σώμα πωλήθηκε κομματιασμένο στα χασάπικα και στα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Δεν της αναγνωρίσαμε το δικαίωμα στη ζωή και την ελευθερία.Μπορούμε όμως να δώσουμε στα αδέρφια της Mercy μια ευκαιρία και να τα αφήσουμε να ζήσουν!

Δες την έρευνα που διεξήγαγε η M.F.A. για την μεταφορά ζώων στον Καναδά.