ΑΝΤΙ-ΘΗΛΑΣΤΙΚΟ

Αντιθηλαστικό:
Μια ακόμα εφεύρεση του ανθρώπου με σκοπό να εμποδίζει τις νεαρές αγελάδες από τον θηλασμό. Τα αλουμινένια ή πλαστικά μυτερά καρφιά του αντιθηλαστικού πονάνε και ενοχλούν την αγελάδα, η οποία έτσι αντιστέκεται στις προσπάθειες του μωρού της να την θηλάσει. Έτσι το γάλα της παραμένει διαθέσιμο για τον άνθρωπο να το κλέψει και να το χρησιμοποιήσει ο ίδιος.

Το αντιθηλαστικό χρησιμοποιείτε στο περίπου 3% των νεαρών μοσχαριών – το υπόλοιπο 97% απομακρύνεται από τη μητέρα του τις πρώτες 24 με 48 ώρες της ζωής του.

Όλα τα αρσενικά μοσχαράκια και η πλειοψηφία των θηλυκών είτε θα δολοφονηθούν αμέσως μετά τη γέννησή τους, μιας και είναι τα “άχρηστα υποπροϊόντα της γαλακτοβιομηχανίας” είτε θα μεταφερθούν σε στάβλους πάχυνσης για να καταλήξουν, πριν καλά φτάσουν τον 1ο χρόνο της ζωής τους σε κάποιο σφαγείο και από εκεί στο χασάπικο της γειτονιάς.

Ένα μέρος από θηλυκά μοσχαράκια, αφού υποστούν αποκεράτωση με καυτό σίδερο και αφού τους κόψουν τις ουρές, φυσικά όλα αυτά χωρίς αναισθησία, θα μεγαλώσουν ώστε να αντικαταστήσουν μια άλλη αγελάδα που έπαψε να παράγει αρκετό γάλα ή δεν κατάφερε να μείνει έγκυος, συνήθως μετά από 4 με 5 χρόνια, οπότε και θα σταλεί για σφαγή.

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να σταματήσεις την εκμετάλλευση, την κακοποίηση και την δολοφονία των αγελάδων: να σταματήσεις να κλέβεις το γάλα τους και να τρως τα παιδιά τους!

Να θυμάσαι, οι αγελάδες παράγουν γάλα για τον ίδιο λόγο που παράγουν και οι άνθρωποι: για να θηλάσουν τα μωρά τους. Γάλα χωρίς εγκυμοσύνη δεν υφίσταται!

nirvana_antithilastiko_269life

Vegan Art: Nir Vana