ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ - RESPECT LIFE

Μαρκάρισμα με Πυρωμένο Σίδερο - 26/09/15

σεβάσου τη ζωή, διαμαρτυρία για τα δικαιώματα των ζώων
Η εκστρατεία Σεβάσου τη Ζωή - Respect Life πραγματοποιήθηκε από τον Φεβρουάριου του 2015 και συνεχίστηκε μέχρι την 26η Σεπτέμβρη όπου και κορυφώθηκε με εκδηλώσεις σε περισσότερες από 80 πόλεις στον κόσμο. Ενωμένοι όλοι μαζί στην μεγαλύτερη παγκόσμια διαμαρτυρία απαιτήσαμε να δωθεί ένα τέλος σε αυτή την παράνοια!

Στην Αθήνα, το Σάββατο 26.9 μέλη του κινήματος 269life Greece μαρκαρίστηκαν με πυρωμένο σίδερο στο κέντρο της πλατείας Συντάγματος.

Αποτυπώσαμε στο σώμα μας τον αριθμό “269” – τον αριθμό που επέλεξε η βιομηχανία γάλακτος να δώσει σε μια αγελάδα, ώστε να την μετατρέψει σε ένα από τα 150 δισεκατομμύρια ανώνυμα, απρόσωπα θύματα, τα σώματα των οποίων χρησιμοποιούν οι άνθρωποι εξαιτίας του εγωισμού, της αδιαφορίας και της απληστίας τους.


“Αν δεν υπάρχει αγώνας, δεν υπάρχει πρόοδος. Εκείνοι που δηλώνουν υπέρ της ελευθερίας και όμως αποδοκιμάζουν την όποια αναταραχή, είναι άνθρωποι που θέλουν βροχή χωρίς βροντές και κεραυνούς. Θέλουν τον ωκεανό χωρίς το βρυχηθμό των κυμάτων του. Η εξουσία δεν παραχωρεί τίποτα χωρίς απαιτήσεις. Δεν το έκανε και ποτέ δεν θα το κάνει.” (Frederick Douglass, αγωνιστής ενάντια στην δουλεία, 1818-1895)

Δες αναλυτικά τους λόγους που επιλέξαμε να κάνουμε το branding.