ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΖΩΩΝ ΦΑΡΜΑΣ

Απεργία Πείνας Ενάντια Στη Σφαγή - 02/10/15

διαμαρτυρία για τα δικαιώματα των ζώων


Κάθε χρόνο εκατοντάδες εκατομμύρια ζώα μεταφέρονται στα σφαγεία, προκειμένου να βρουν ένα φριχτό τέλος. Τα αθώα, συναισθανόμενα ζώα στριμώχνονται σε φορτηγά σε ένα ταξίδι θανάτου.

Σε αυτά τα ταξίδια στερούνται την τροφή, το νερό και την ξεκούραση και ταξιδεύουν για ώρες ή και μέρες συνεχόμενα. Είναι τρομοκρατημένα! Φοβούνται! Πεινάνε! Διψάνε!

Όλα αυτά τα αποσιωπεί η βιομηχανία που σου πουλά τα κομματιασμένα τους σώματα! Δεν θέλει να ξέρεις!

Εμείς όμως αρνούμαστε να μείνουμε σιωπηλοί!

Στις 2 Οκτώβρη, στην πλατεία Συντάγματος, μέλη του 269life Greece και της Vegan For Life ενώθηκαν με χιλιάδες άλλους πολίτες, από άκρη σε άκρη της γης, για να μιλήσουv για την πραγματικότητα των ζώων φάρμας. Κρατώντας την παράδοση των Cesar Chavez, Martin Luther King Jr., και του Mahatma Gandhi ενώσαμε τις δυνάμεις μας σε μια συμβολική αφαγία 24 ωρών σε αλληλεγγύη με τα αθώα θύματα – τα μη ανθρώπινα ζώα.

Σκοπός μας, μέσω της εθελοντικής στέρησης τροφής, ήταν να ενισχύσουμε τις φωνές των δισεκατομμυρίων εκτρεφόμενων ζώων που υποφέρουν. Να βοηθήσουμε τον κόσμο να μάθει την αλήθεια! Και να κινητοποιήσουμε τους ανθρώπους τόσο ώστε να μάθουν να μην αποζητούν απλά την δικαιοσύνη, αλλά να την κάνουν πραγματικότητα με τις πράξεις τους!

απεργία πείνας ενάντια στη σφαγή
Δες φωτογραφίες από τη δράση στη σελίδα μας στο facebook.


Η δράση αυτή γίνεται κάθε χρόνο από το FARM (Farm Animal Rights Movement).