ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΑΥΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ & ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Ακόμα μια φρίκη για χάρη της “επιλογής” σου να τρως κρέας, γάλα και τυρί.

Στον κόσμο της κτηνοτροφίας όλοι περνάνε καλά άλλωστε…
Όλοι εκτός από τα ζώα!

Κάθε ταύρος υπόκειται σε πρωκτική ηλεκτροπληξία 17 με 25 φορές συνεχόμενα, προκειμένου να εκσπερματώσει… Πριν από την “συλλογή σπέρματος” στo κέντρο τεχνητής γονιμοποίησης, οι ταύροι, πρέπει να διατηρούνται σε ζώνη απομόνωσης για τουλάχιστον 28 ημέρες. Μετά, κάθε ένας δένεται και περιορίζεται σε ένα κουτί και ένα διπολικό ηλεκτρόδιο μπαίνει στον πρωκτό του ζώου.

Δύο φορές την ημέρα. Κάθε μέρα!

Η διαδικασίας της ηλεκτρικής εκσπερμάτωσης είναι ιδιαίτερα επώδυνη, ακόμα και όταν τηρούνται όλες οι “προδιαγραφές ”.

Στους ανθρώπους που πάσχουν από τραυματισμό της σπονδυλικής στήλης, όταν πραγματοποιείται αυτή η διαδικασία για συλλογή σπέρματος και για λόγους αναπαραγωγής, γίνεται κάτω από ολική αναισθησία και πάντα φυσικά με την θέληση τους.

Σκέψου τι συμβαίνει όταν οι κτηνοτρόφοι ανεβάζουν την ένταση του ρεύματος προκειμένου να “διασκεδάσουν” λιγάκι ακόμα ή όταν θέλουν να τιμωρήσουν τον ταύρο που δεν τα κατάφερε να εκσπερματώσει.

Ένα μήνα κλειδωμένος μόνος σε ένα κουτί… Μετά θα υποστεί ηλεκτροπληξία στον πρωκτό… και στο τέλος θα καταλήξει στο σφαγείο μόλις παρατηρηθεί οποιαδήποτε μείωση στη γονιμότητά του.

Μιλάμε πολύ συχνά για την ταλαιπωρία των θηλυκών ζώων αναπαραγωγής που κλειδωμένες και αυτές για όλη τους τη ζωή, στερούνται για πάντα τα παιδιά τους και καταλήγουν στο τέλος στο σφαγείο. Δίπλα σε αυτές δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα αρσενικά ζώα που ζουν επίσης στην κόλαση.

Η αναπαραγωγή ζώων έχει και άλλα θύματα: Τον αρσενικό “ανιχνευτή” που ελέγχει ποιά θηλυκά βρίσκονται σε φάση αναπαραγωγής. Θα τον βάλουν να μυρίσει και να ξεχωρίσει, στην ουσία, τα θηλυκά που θα βιαστούν στην συνέχεια και έπειτα θα τον ξανακλείσουν στην απομόνωση. Μονίμως απογοητευμένος και μονίμως μοναχός.

Ωραία ζωή κι αυτή έτσι;

Είναι σωστό να βιάζουμε και να βασανίζουμε τα ζώα όταν πρόκειται να κερδίσουμε χρήματα ή όταν πρόκειται να καλύψουμε την λαιμαργία μας;

Δεν σε σοκάρει τίποτα σε όλες αυτές τις πρακτικές;

Ο κόσμος της κτηνοτροφίας και της εκμετάλλευσης των ζώων φάρμας, ισούται με ένα κόσμο όχι μόνο κέρδους, ανεξαρτήτως κόστους, αλλά εμπεριέχει επίσης σαδισμό και διαστροφή.