Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

αρνάκια και πρόβατο
Την κατά τα άλλα χαρμόσυνη ημέρα του Πάσχα, που θεωρητικά είναι μια ημέρα αγάπης, κανείς δεν θέλει να γνωρίζει πως το αρνί που βρίσκεται παλουκωμένο στη σούβλα του ήταν ένα μωρό και πριν σφαχτεί ήταν μέλος μιας οικογένειας – μιας οικογένειας, όπως και η δική τους, που γλεντάει γύρω από το πτώμα του μικρού αρνιού.


Τα μικρά αρνιά τα οποία προορίζονται για σφαγή, έχουν αρπαχτεί μέρες πριν από τις μητέρες τους και συνήθως η ηλικία τους είναι μόλις 2.5 μηνών το πολύ. Δηλαδή, το χαρούμενο του Πάσχα βασίζεται στη δολοφονία μωρών !

Κανείς δεν νοιάζεται για το τι ένιωθαν, τα μωρά αυτά, όταν τα άρπαζαν από τη μητέρα τους, όταν τα πετούσαν από τα φορτηγά μεταφοράς πάνω στις ράμπες εκφόρτωσης των σφαγείων, για το φόβο και τον τρόμο που ένιωθαν όταν περίμεναν όλα μαζί, το ένα πίσω από το άλλο, στη γραμμή που θα τους οδηγούσε στο τέλος της ζωής τους, με μια βολή στο κεφάλι τους και μια βαθιά μαχαιριά στο λαιμό τους.

αρνιά πάσχα
Δεν ενδιαφέρει κανέναν αν θα δολοφονηθούν σε σφαγείο, σε κάποια αυλή ή σε κάποιο απομακρυσμένο χωράφι, ενώ την ίδια ώρα οι τις μητέρες τους θα τα αναζητούν και θα θρηνούν για ημέρες.

Το Πάσχα δεν έχει καμιά διαφορά με τις άλλες ημέρες, για τα ζώα. Εκείνες τις ημέρες “απλά” θα δολοφονηθούν ακόμα μερικά εκατομμύρια, για να “γιορτάσουν” οι άνθρωποι το Πάσχα.

Ίσως να μην το είχες σκεφτεί ποτέ μέχρι πριν πως το πασχαλινό σου γλέντι βασίζεται πάνω στον φόβο, τον πόνο και τον θάνατο. Τώρα όμως γνωρίζεις τι αληθινά υπάρχει πίσω από το “γιορτινό” τραπέζι του Πάσχα. Απαγωγή και δολοφονία μικρών παιδιών. Πόνος, αγωνία, φόβος και θάνατος.

αρνάκια κατσικάκια για πάσχα
Τι μπορείς να κάνεις:
Το επόμενο Πάσχα γιόρτασέ το διαφορετικά – χωρίς να δολοφονήσεις κανέναν. Κάνε τις διατροφικές αλλαγές που θα σώσουν τα ζώα από όλο αυτό το μακελειό, γίνε VEGAN και δώσε μια ευκαιρία στον εαυτό σου και στα ζώα.

Μάθε περισσότερα για τα αρνάκια και τα κατσικάκια.

Μίλησε σε φίλους, γνωστούς και στην οικογένειά σου, για αυτό το αιματοβαμμένο μυστικό και βοήθησέ τους να καταλάβουν, ότι είναι και εκείνοι συμμέτοχοι σε αυτό. Κατέβασε το φυλλάδιο “Για το Δικαίωμα στη Ζωη & την Ελευθερία” και άφησε μερικά αντίγραφα στη δουλειά ή τη σχολή σου.


Πόσο πόνο, φόβο, απελπισία και θάνατο χωράει η παράδοσή σου;Πάσχα στην Ελλάδα