ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ

29/03/15

πανελλήνια διαμαρτυρια για ολα τα ζωα
Το 269life Greece συμμετείχε και φέτος στην Πανελλήνια διαμαρτυρία για όλα τα ζώα που πραγματοποιήθηκε στο Μοναστηράκι στις 29/03.


Το μέγεθος της εκμετάλλευσης είναι συντριπτικό και αδιανόητο! 410 εκατομμύρια ζώα βασανίζονται και δολοφονούνται καθημερινά από τον άνθρωπο! Η ιδέα της υποτιθέμενης υπεροχής του ανθρώπου ως προς τα άλλα ζώα είναι τόσο βαθιά ριζωμένη στη συνείδηση του, έτσι ώστε οι κοινωνίες μας να μην αντιλαμβάνονται καν τα εγκλήματα που διαπράττουν.

Στη διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας, αυθαίρετα η ανθρωπότητα έχει στερήσει το Φυσικό Δικαίωμα στη Ζωή και την Ελευθερία σε όλα τα ζώα. Οι άνθρωποι ανέπτυξαν, για το προσωπικό τους όφελος, έναν ισχυρό διαχωρισμό των ζώων στα άτομα από την μία, που είναι στην ουσία οι ίδιοι οι άνθρωποι και στην ιδιοκτησία από την άλλη, που μέσα σε αυτήν κατατάσσουν όλα τα υπόλοιπα ζώα.

Πολλοί άνθρωποι είναι έτοιμοι τώρα να πουν, πως τα ζώα δεν έχουν τη δική μας λογική και αντίληψη, ώστε να τους χρειάζεται να τους αναγνωρίζουμε τα Φυσικά Δικαιώματα. Όμως, όπως δεν είναι προϋπόθεση για έναν άνθρωπο να κατανοεί τα δικαιώματά του προκειμένου αυτά να του εξασφαλίζονται, το ίδιο ισχύει και για τα ζώα.

Οι κοινωνίες που ηθελημένα αγνοούν τον πόνο και την ταλαιπωρία των ζώων, τα δεινά των άλλων ανθρώπων, και την καταστροφή του πλανήτη κάνοντας απερίσκεπτες και αδιάφορες επιλογές στις καταναλωτικές τους συνήθειες, θα κληθούν αργά η γρήγορα να πληρώσουν το τίμημα.

Ο Vegan τρόπος ζωής είναι αυτός που θα βοηθήσει στον τερματισμό του κύκλου της βίας.
Είμαστε όλοι 269!

πανελλήνια διαμαρτυρια για ολα τα ζωα 2015
Δες φωτογραφίες από τη δράση στη σελίδα μας στο facebook.