ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΖΩΩΝ Ι

Abolish Slavery - Abolish "Meat" - 31/01/15

Διαμαρτυρία για τα ζωα
Το 269life Greece συμμετείχε στον αγώνα για την κατάργηση του “κρέατος” , που διοργανώνεται από την Γαλλικό κίνημα Meat Abolition κάθε χρόνο. Για την κατάργηση του δουλεμπορίου! Για όλα τα νεκρά μας αδέρφια, που σφάζονται στο βωμό της λαιμαργίας, της άγνοιας και του κέρδους. Για τα 6 εκατομμύρια χερσαία ζώα που σφάζονται και για τα αμέτρητα ψάρια που δολοφονούνται κάθε λεπτό!


Κάπου ανάμεσα στην πολυάσχολη ζωή σου και στο εξελιγμένο lifestyle σου, έχεις κρύψει τα μέρη που φωλιάζει ο τρόμος – τα στρατόπεδα που διεξάγεις τις βρομοδουλειές σου , βασανίζοντας και δολοφονώντας αθώα ζώα! Σαν τους δουλεμπόρους του 18ου και του 19ου αιώνα και σαν τους Ναζί του 20ου, ξέρεις πολύ καλά τι κάνεις, αλλά δεν θέλεις κανείς να σου υπενθυμίζει τα αίσχη σου. Προσπαθείς με κάθε τρόπο να εξορθολογήσεις το ολοκαύτωμα που διαπράττεις και καθησυχάζεις τον εαυτό σου, πως δολοφονείς από ανάγκη.

Στο όνομα της λαιμαργίας σου δημιούργησες τα γήινα κολαστήρια… τις φάρμες εκτροφής και τα σφαγεία ζώων. Τα σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης, όπου ο φόβος κάθε ζώου ξεκινά την ίδια στιγμή που αρχίζει και η ζωή του.

Αυτό-ανακηρύσσεις τον εαυτό σου “αφέντη” αυτού του κόσμου και χάνεις την συμπόνια σου. Ξεχνάς πως τα ζώα είναι τα αδέρφια σου και για χάρη της όρεξης σου τα βαφτίζεις «κρέας» , προϊόν και τους αρνείσαι τα συναισθήματα τους, την ευφυΐα τους και την επιθυμία τους για ζωή.

Φοβάσαι όμως την αλήθεια και την αποφεύγεις, έχεις μάθει καλά να κρύβεις όσα σε ενοχλούν, γιατί ξέρεις πως αν τα αντιμετωπίσεις θα πρέπει να κάνεις κάτι. Θα πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που ζεις. Ως εκ τούτου, κλείνεις καλά τα αυτιά σου στα ουρλιαχτά των ζώων που κατασπαράζεις.

Κάπου στο βάθος του μυαλού σου όμως, γνωρίζεις πως η σφαγή των ζώων είναι η άσχημη δουλειά που δεν θα γινόταν χωρίς την βοήθεια σου.

Κάπου στο βάθος του μυαλού σου όμως, γνωρίζεις πως κάθε φορά που επιλέγεις να τρως «κρέας», το κομματιασμένο πτώμα ενός ζώου, είναι το δικό σου χέρι που βιάζει και δολοφονεί.

Άραγε πόσο θα πρέπει να περιμένουν τα ζώα για να τους αναγνωρίσεις τα δικαιώματα που τους έχεις κλέψει? Ο χρόνος πιέζει και κάθε λεπτό που περνά ο αριθμός των θυμάτων σου αυξάνεται… και εσύ μοιάζει σαν να μη θες να ανακτήσεις την ηθική σου…

Για αυτό θα πρέπει το “κρέας” και τα “προϊόντα” που προέρχονται από τα ζώα να κηρυχτούν παράνομα και να καταργηθεί η εμπορία τους.

Διαμαρτυρία για την απελευθερωση των ζωων
Δες φωτογραφίες από τη δράση στη σελίδα μας στο facebook.