ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΤΑ ΖΩΑ

Επιστήμη ή Σαδισμός; - 25/04/15

διαμαρτυρια για για τα πειράματα στα ζωα
Στις 25/04 το 269Life Greece, πραγματοποίησε διαμαρτυρία ενάντια στα πειράματα που γίνονται στα ζώα από τις βιομηχανίες φαρμάκων, καλλυντικών, χημικών, από ερευνητικές ομάδες πανεπιστημίων και νοσοκομείων, εξυπηρετώντας την απληστία και τα σαδιστικά ένστικτά των ανθρώπων.

Μέλη του 269Life Greece φορώντας στολές εργαστηρίου και κρατώντας πλακάτ που απεικόνιζαν τα βασανιστήρια των πειραμάτων στα ζώα, ενημέρωναν, μοιράζοντας φυλλάδια σχετικά με τη φρίκη που βιώνουν τα ζώα των εργαστηρίων, τους περαστικούς.

Ο αριθμός των ζώων που βασανίζεται και δολοφονείται δεν είναι γνωστός, γιατί οι εταιρίες πάντα κρύβουν τον αριθμό των θυμάτων τους, αλλά υπολογίζεται ότι αυτά ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια το χρόνο.

Χιμπατζήδες, μαϊμούδες, γάτες, σκύλοι, κουνέλια, ποντίκια, γουρούνια, δελφίνια... δεν υπάρχει γνωστό είδος ζώου που να μην έχει βασανιστεί και δολοφονηθεί άγρια από τους επιστήμονες.

Τα πειράματα στα ζώα κρύβουν ανηθικότητα και ωμή βία.

Δεν έχει σημασία που τα ζώα δεν σκέφτονται και δεν μιλάνε όπως και εμείς, το μόνο που έχει σημασία είναι ότι υποφέρουν σαν και εμάς. Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να τα βασανίζουμε για χάρη του δικού μας υποτιθέμενου οφέλους.

Είναι υποχρέωσή μας να προσβλέπουμε στη δικαιοσύνη και όχι στην εκμετάλλευση.

Στον πόλεμο των ειδών, στο χειρότερο πόλεμο που γνώρισε ποτέ η γη, στεκόμαστε στο πλευρό των αθώων. Στο πλευρό των ζώων.

Όλα είναι 269!

πειράματα στα ζωα 2015
Δες φωτογραφίες από τη δράση στη σελίδα μας στο facebook.